Hawa

Ariana rijschool zou ik iedereen aanraden. Ik ben goed op weg geholpen door Ajheer. Door de aangename en leerzame lessen ben ik in één keer geslaagd! Dank u voor de leuke ervaring Ajheer.

donderdag 04 augustus 2022 07:19
Rumana

Ariana rijschool is een echt aanrader. Ik kwam eigenlijk van andere rijschool naar ariana. Ik ben zeer tevreden met Ajheer. Hij bereid me goed voor het examen. En eindelijk ben ik geslaagd! Super bedankt Ajheer.

donderdag 13 januari 2022 23:05
Behzad

Rijschool Ariana is een hele fijne en professionele rijschool.  Ajheer is een geduldige, vriendelijke en zeer deskundige instructeur.  Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld tijdens zijn lessen!  Dankzij zijn lessen kan ik veilig deelnemen aan het verkeer.

  Meneer Ajheer, bedankt voor alles!

woensdag 12 januari 2022 22:44
Fahima

Hoi ik was een tijdje bij een andere rijschool na vele malen keren gezakt te zijn heb ik gekozen voor rijschool Ariana vanaf begin merkte ik een grote verandering na enkele maanden was ik geelaagd gelukkig. Bijdeze mijn dank aan de heer Ahjeer top dank u wel voor het goede begeleiding. Aanrader voor wie op weg wil komen.

woensdag 21 april 2021 22:34
Ruben

Echte aanrader. Ajheer is een rijinstructeur die je oprecht helpt en ervoor zorgt dat je examens zo snel mogelijk haalt!

vrijdag 16 april 2021 19:26
Sohayl Akhtary

Ariana Rijschool is een echte aanrader! Ajheer is een professionele en ervaren rijinstructeur. Heb geleerd om zelfstandig en veilig te kunnen rijden waardoor ik mijn theorie en praktijkexamen in één keer heb gehaald. Dank u wel voor de lessen!!

vrijdag 16 april 2021 10:56
Sara

De heer Ajheer is een hele goeie rijinstructeur die veel weet van zijn vak. Hij had veel geduld en legde alles heel fijn uit.
Heel erg bedankt!

Sara

vrijdag 12 februari 2021 11:10
Amir

Meneer Ajheer is een hele goede docent, professioneel en ervaren. Het contact verliep altijd goed en de lessen zijn super. Ik ben heel blij dat ik zonder probleem mijn rijbewijs heb gehaald. 

donderdag 17 december 2020 21:51
Paula

Ontspannen rijles en veel geleerd!

vrijdag 27 november 2020 18:21

De rijlessen van Ariana Rijschool zijn door mij als zeer prettig ervaren en ik heb dan ook ondanks de zenuwen het examen bij de tweede poging gehaald!

dinsdag 07 juli 2020 13:57
Samir

In één keer geslaagd dankzij deze rijschool. De instructeur wijst goed op je fouten en bereid je goed voor op de examens. De lessen heb ik aangenaam ervaren!

Nogmaals bedankt,

Samir 

zaterdag 08 februari 2020 15:21
Agnes

Ik heb een hele goede ervaring gehad met Rijschool Ariana. Meneer Ajheer is een betrokken man die mij op een geduldige manier heeft begeleid naar het behalen van mijn rijbewijs. Door eerst altijd mij te laten reflecteren op mijn rijgedrag voordat hij zijn observaties deelde ben ik heel bewust geworden van mijn eigen handelingen in de auto. Hij geeft goede uitleg en is erop gericht zijn leerlingen sociaal rijgedrag aan te leren. Ook is hij erg flexibel.

Nogmaals bedankt Ajheer voor de fijne rijlessen!

zaterdag 05 oktober 2019 18:47
Kazmi

Van de week heb ik mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Arina. Kortom een top rijschool! Je krijgt duidelijke feedback en er wordt voldoende aandacht geschonken aan je verbeterpunten. Dit altijd in een ontspannen sfeer.

dinsdag 01 oktober 2019 13:02

Ik heb een fijne ervaring gehad met deze rijschool. Een erg goede rij-instructeur die geduldig is. Tijdens de lessen heb ik me op me gemak gevoeld. In een korte tijd heb ik veel van hem geleerd.

Echt een aanrader! Heel erg bedankt nog!

vrijdag 06 september 2019 16:09
Eleonora Antonio

He, he,.... eindelijk heb ik mijn rijbewijs gehaald !!!
Ariana Rijschool is een Super cool rijschool die ik aan u zou adviseren voor uw rijbewijs..!!!
De rij-instructeur is geduldig, aardig en hij zorgt voor goede resultaten.
Dankjewel meneer Ajheer voor uw advies en  uw hulp.
Eleonora.

maandag 11 februari 2019 21:30

Ik heb een fijne ervaring gehad met deze rijschool. Een erg goede rij-instructeur die geduldig is. Tijdens de lessen heb ik me op me gemak gevoeld.

Echt een aanrader! Heel erg bedankt nog!

maandag 02 september 2019 19:32
Sayed Alireza

Bedankt  rijschool ariana die me heeft geleerd om de perfect juiste rijcultuur te bereiken , zodat ik kan veilig en veel plezier altijd rijden  en bedankt goede leraar meneer Wijaal Ajheer ,   superbedankt voor alles !!!!!!
Groetjes Sayed

zondag 10 februari 2019 00:23
Thomas Pitkin

Ariana Rijschool is een zeer fijne en professionele rijschool. Ajheer is een geduldige, vriendelijke en zeer deskundige instructeur. Ik heb mij tijdens zijn lessen altijd op mijn gemak gevoeld! Dankzij zijn lessen kan ik veilig deelnemen aan het verkeer. 

Ajheer, ontzettend bedankt voor alles!

woensdag 31 oktober 2018 12:06
Shabnam

Ik heb een fijne ervaring gehad met deze rijschool. Een erg goede rij-instructeur die je goed voorbereid naar het praktijkexamen brengt. Door de praktijklessen ging mijn praktijkexamen erg goed en ben ik ook meteen de eerste keer geslaagd.

zondag 25 februari 2018 22:59
Mir

Bij deze wil ik graag even over mijn ervaringen bij Rijschool Ariana delen! Wat een fantastische rijschool is dat. De instructeur heeft mij rustig en geduldig naar het examen toegeleid, met oog voor detail en mijn specifieke valkuilen. Meneer Ajheer is een prettige en vriendelijke man die altijd open staat voor goede gesprekken. Hij geeft met aandacht les, op een doortastende manier en heeft (niet onbelangrijk) goede humor. Ook de voorbereiding op het examen zelf was gedegen en gericht. Ik heb het altijd leuk gevonden om bij meneer Ajheer in de auto te stappen en vond het bijna jammer dat met mijn slagen het einde van de lessen in zicht was. 

Inmiddels rij ik met veel plezier en een roze pasje op zak in Nederland rond, en hoor ik van iedereen die bij mij in de auto heeft gezeten dat ik een fijne en veilige rijstijl heb. Dus ook dankzij hen, dank u wel meneer Ajheer! 

maandag 19 februari 2018 14:07
Administrator

Welkom allemaal,

Hier kunt u uw vragen en opmerkingen kwijt. Er zal zo spoedig mogelijk op worden geantwoord.

Met vriendelijke groeten,

Rijschool Ariana

zondag 18 februari 2018 22:40
Powered by JoomVita VitaBook