Ariana Rijschool  
Biedt een persoonsgerichte route naar jouw rijbewijs  

Beoordeel Ariana Rijschool


Laat je review achter!

Ann Nyaguthii Wairimu
18-06-24 21:12:35

Ik was zeer tevreden met Rijachool Ariana! Dankzij Ajheer ben ik in een keer geslaagd! Ik was in drie andere rijscholen maar mijn fouten waren niet goed gecoregeered dus ik bleef bijna twee jaar lessen maar niet slagen.Toen ik naar Ariana rijschool kwam( maart 2024) heeft Arjheer geconcentreerd in mijn fouten.Hij heeft altijd duidelijke uitgelegd en weet goed te focussen op mijn zwakke punten. Ik voelde soms dat hij streng was met mij maar dat heeft mij erg geholpen om een keer te slagen met wining lessen. Wat ik ook leuk vond is hoe Arjheer vriendelijk is met zijn leerlingen. Ik zat altijd relaxed tijdens mijn rijlessen. Een andere bijzondere punt is dat Arjheer geeft altijd huiswerk over ieder onderwerp bijv kruispunt, snelweg etc dus that verbeterd ook de theorie.
Dus, ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden!
Kom snel haal jouw rijbewijs
Luuley Ali
31-10-23 21:57:56
k kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig mijn ervaring was bij Ariana Rijschool. De instructeur is buitengewoon professioneel en deskundig. Hij legt alles zo duidelijk mogelijk uit en staat altijd open voor al mijn vragen. De lessen waren aangepast aan mijn behoeften, waardoor ik me comfortabel en zelfverzekerd voelde tijdens het leerproces. Dankzij Ariana Rijschool heb ik met succes mijn rijbewijs behaald en kan ik met vertrouwen de weg op. Ik ben zo dankbaar voor hun toewijding en de kwaliteit van hun instructie.
Dankjewel.
jeroen Onderwater
31-10-23 20:02:14
Heel erg blij met deze rijschool, Ajheer geeft duidelijk les en geeft altijd aan wanneer je iets goed doet en soms nog moet verbeteren. Verder is hij een aardige man met wie je makkelijk kan praten. Toen ik mijn praktijkexamen moest herkansen heeft hij 24/7 gezocht naar een zo vroeg mogelijke tijd om te herkansen, dus hij staat altijd klaar voor jouw.
Pepijn van der Vorst
20-09-23 19:20:30
Heel blij met deze rijschool! Dankzij Ajheer in een keer geslaagd! Hij heeft altijd duidelijke uitleg gegeven en weet goed te focussen op je verbeter punten. Hij geeft je echt het vertrouwen dat je het kan. Ook vond ik het fijn dat het een beetje werkt volgens een stappenplan. Je focust dus steeds maar op een ding en daarna voeg je meer dingen toe. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden!
isabel wels
03-07-23 17:38:25
Hele goed ervaring gehad met rijschool ariana. Ajheer blijft altijd rustig en goede aanwijzingen geven. Ik zal rijschool Ariana iedereen aanraden
Tonen: 5  10
 • Ontwerp zonder titel (1)
 • Ontwerp zonder titel (2)
 • Ontwerp zonder titel (3)
 • Ontwerp zonder titel (4)
 • Ontwerp zonder titel (5)
 • Ontwerp zonder titel (6)
 • Ontwerp zonder titel (7)
 • Ontwerp zonder titel (8)
 • Ontwerp zonder titel (9)
 • Ontwerp zonder titel (10)
 • Ontwerp zonder titel